Жульєн з курячого філе з пастою пенне
Ніжне куряче філе, смажені печериці та паста пенне, вищого ґатунку, поєднуються вершковим соусом та сумішшю ароматних трав.

Склад:
Макаронні вироби 46%, куряче філе 32%, гриби печериці смажені 12%, сир твердий (жир 50%) - 7%, вершки сухі 2%, перець чорний мелений, сіль харчова, олія рослинна, трави сухі (розмарин, базилік, орегано).

БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ

Умови зберігання:
Зберігати при температурі від 0°С до плюс 6°С та відносній вологості не більше ніж 75%, не більше 7 діб

Спосіб приготування:
Перед розігрівом в СВЧ печі зняти плівку

Белки: 12,03
Жири: 19,32
Вуглеводи: 6,89
Птиця: Птиця

Weight: 300 g
З цим товаром купують