Соус болоньєзе
Склад
М'ясо яловиче 78%, цибуля суха смажена 5%, морква 5%, томати канкасе 5%, кетчуп томатний (вода питна, паста томатна, цукор білий, крохмаль модифікований кукурудзяний, сіль кухонна, сорбат калію, часник, перець чорний, лавровий лист, регулятор кислотності: кислота оцтова харчова) 3%, екстракт часнику, сіль харчова, перець чорний мелений, олія соняшникова.


Поживна (харчова) цінність
Ккал — 171 г, білки — 9.5 г, жири — 8.1 г, вуглеводи — 19.1 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: обсмажте заморожений продукт на пательні до золотистої скоринки, потім покладіть у деко, та поставте у розігріту до 180°С духовку і готуйте 15 хвилин до готовності.
Спосіб 2: розморозьте продукт повністю. Обсмажте на пательні до золотистої скоринки.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують