Шийка куряча фарширована з оливками
Склад
М'ясо бедра та голені куряче зі шкіркою 70%, оливки 20%, крупа манна 5%, цибуля суха смажена 2%, меланж 2%, сіль, перець чорний мелений.


Поживна (харчова) цінність
Ккал — 230 г, білки — 15.5 г, жири — 17.9 г, вуглеводи — 1 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб приготування: розігрійте духовку до 200°С потім знизьте до 160°С, перекладіть продукт у деко, поставте в духовку і готуйте 25 хвилин, потім збільшіть температуру до 180°С і готуйте ще 20 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують