Рулет індичий для запікання
Склад
М'ясо індички 70%, фарш індичий 20%, маринад (олія соняшникова, сіль, спеції: перець чорний, базилік, тім ян, часник, перець червоний, гірчиця) 8%, сіль, суміш спецій (паприка, кмин, морква, цибуля, базилік), сушений лимон, сушений апельсин.

Поживна (харчова) цінність
Ккал — 252 г, білки — 18 г, жири — 20 г, вуглеводи — 0 г, cолі — 0 г.
Спосіб приготування:
Спосіб приготування: розігрійте духовку до 200°С потім знизьте до 160°С, зніміть з упаковки плівку та поставте продукт з упаковкою в духовку і готуйте 25 хвилин, потім збільшіть температуру до 180°С і готуйте ще 20 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують