Люля-кебаб курячий з гречкою та грибами
Рецепт люля-кебаб з близького сходу та українська гречка з грибами дадуть вам незабутні смакові враження

Склад:
Каша гречана 37%, філе куряче 23%, , гриби печериці смажені 12%, шкіра куряча 10%, овочі (морква, брокколі,квасоля спаржева) 10%, цибуля смажена 5%, сухарі (борошно пшеничне в/г, дріжжі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 2%, сіль харчова, перець чорний мелений, олія рослинна.

БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ

Умови зберігання:
Зберігати при температурі від 0°С до плюс 6°С та відносній вологості не більше ніж 75%, не більше 7 діб

Спосіб приготування:
Перед розігрівом в СВЧ печі зняти плівку
З цим товаром купують