Лазанья вегетаріанська
Склад
Тісто для лазаньї (борошно з твердих сортів пшениці, вода) 50%, соус Маринара (капуста кольорова,селера, цибуля суха смажена, морква, томати канкасе) 30%, соус Бешамель (молоко, борошно пшеничне в/г, мускатний горіх, сіль, перець чорний мелений) 15%, сир твердий 4%, сіль, перець чорний мелений.

Поживна (харчова) цінність
Ккал — 115 г, білки — 9 г, жири — 2.5 г, вуглеводи — 18 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб приготування: зніміть з упаковки плівку, розморозьте продукт повністю, зніміть з упаковки плівку і поставте з упаковкою в в розігріту до 200°С духовку на 10-15 хвилин, або у мікрохвильовку на 5-10 хвилин. Розігрійте до комфортної для вживання температури.
Час розігрівання залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують