Спосіб 1: обсмажте котлети у фритюрниці згідно інструкції, або розігрійте глибоку пательню, додайте достатню кількість рослинної олії (приблизно ½ від розміру котлети). Олія має закипіти, але не горіти. Покладіть котлети в розігріту олію і обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки 3-5 хвилин.Розігрійте духовку до 200°С градусів.
Підсмажені у фритюрі котлети перекладіть в ємкість для запікання, поставте у духовку, знизьте температуру до 180°С градусів и готуйте 30-40 хвилин до готовності.
Спосіб 2: покладіть котлети на розігріту з рослинною олією пательню, та готуйте під кришкою 30-40 хвилин з обох сторін до готовності
Спосіб 3: поставтев розігріту до t160°С духовку і запікайте 40-50 хвилин до готовності.
АЛЕ! При другому та третьому способах є шанс, що масло витече у процессі приготування.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.