Котлета по-київськи
Склад
Філе куряче 74%, спред вершковий 10%, борошно пшеничне в/г 5%, меланж 5%, сухарі панірувальні (борошно пшеничне в/г, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 5%, сіль, перець чорний мелений.

Поживна (харчова) цінність
Ккал — 226 г, білки — 15 г, жири — 13 г, вуглеводи — 12.1 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: обсмажте котлети у фритюрниці згідно інструкції, або розігрійте глибоку пательню, додайте достатню кількість рослинної олії (приблизно ½ від розміру котлети). Олія має закипіти, але не горіти. Покладіть котлети в розігріту олію і обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки 3-5 хвилин. Розігрійте духовку до 200°С градусів.
Підсмажені у фритюрі котлети перекладіть в ємкість для запікання, поставте у духовку, знизьте температуру до 180°С градусів и готуйте 30-40 хвилин до готовності.
Спосіб 2: перекладіть продукт у деко та поставте в розігріту до 160°С духовку і запікайте 40-50 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують