Котлета куряча парова
Склад
Філе куряче 40%, м'ясо куряче ( стегно) 35% сало свинини 15%, сухарі панірувальні (борошно пшеничне в/г, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 5%, цибуля суха смажена 4%, сіль, перець чорний мелений.


Поживна (харчова) цінність
Ккал — 181 г, білки — 13 г, жири — 10.7 г, вуглеводи — 10 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: покладіть котлети в пароварку та готуйте 30-40 хвилин згідно інструкції до готовності.
Спосіб 2: перекладіть продукт у деко та поставтев розігріту до 160°С духовку та запікайте 40-50 хвилин до готовності.
Спосіб 3: у киплячу воду покладіть котлети, та варіть 15-20 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують