Котлета куряча
Склад
Філе куряче 69%, шкіра куряча 20%, цибуля суха смажена 5%, сухарі панірувальні (борошно пшеничне в/г, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 5% сіль, перець чорний мелений.

Поживна (харчова) цінність
Ккал — 181 г, білки — 13 г, жири — 10.7 г, вуглеводи — 10 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: покладіть котлети на розігріту з рослинною олією пательню, обсмажте 2-5 хвилин з обох сторін, потім готуйте під кришкою20-30 хвилин до готовності.
Спосіб 2: перекладіть продукт у деко та поставтев розігріту до t160°С духовку та запікайте 40-50 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують