Котлета індича
Склад
Філе індиче 85%, сухарі панірувальні (пшеничне борошно в/г, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 10%, цибуля суха смажена 4%, перець чорний мелений, сіль.

Поживна (харчова) цінність

Ккал — 154 г, білки — 15 г, жири — 9.9 г, вуглеводи — 10 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: покладіть котлети на розігріту з рослинною олією пательню, обсмажте 2-5 хвилин з обох сторін, потім готуйте під кришкою20-30 хвилин до готовності.
Спосіб 2: перекладіть продукт у деко та поставтев розігріту до 160°С духовку та запікайте 40-50 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують