Котлета бургерна яловича
Склад
М'ясо яловичини 60%, шкіра куряча 20%, сухарі панірувальні (пшеничне борошно в/г, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 10%, цибуля суха смажена 8%, вода питна, сіль, перець чорний мелений.


Поживна (харчова) цінність
Ккал — 197 г, білки — 11.2 г, жири — 10.7 г, вуглеводи — 13.7 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: покладіть котлети на розігріту з рослинною олією пательню, та обсмажте з обох сторін по 5-7 хвилин на середньому вогні до золотистої скоринки, потім зменшіть вогонь, готуйте ще 10-15хвилин до готовності.
Спосіб 2: перекладіть продукт у деко та поставтев розігріту до 160°С духовку і запікайте 40-50 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують