Котлета бургерна куряча
Склад
Філе куряче 60%, шкіра куряча 20%, сухарі панірувальні (пшеничне борошно в/г, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова) 10%, цибуля суха смажена 8%, вода питна, сіль, перець чорний мелений.

Поживна (харчова) цінність
Ккал — 197.3 г, білки — 15.8 г, жири — 12.3 г, вуглеводи — 5.9 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб 1: покладіть котлети на розігріту з рослинною олією пательню, та обсмажте з обох сторін по 5-7 хвилин на середньому вогні до золотистої скоринки, потім зменшіть вогонь, готуйте ще 10-15 хвилин до готовності.
Спосіб 2: перекладіть продукт у деко та поставте в розігріту до 160°С духовку і запікайте 40-50 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують