Голубці вегетаріанські з грибами
Склад
Капуста білокачанна 40%, рис відварений 25%, гриби печериці стерилізовані 20%, морква свіжа 5%, цибуля суха смажена 4%, олія соняшникова 3%, суміш сухих овочів (часник, морква, петрушка, цибуля-порей, цибуля ріпчаста, пастернак, селера, цибуля зелена, перець солодкий, томати, куркума, крохмаль кукурудзяний, вода питна, олія соняшникова) 2%, сіль, перець чорний мелений.

Поживна (харчова) цінність
Ккал — 58 г, білки — 2.5 г, жири — 3.5 г, вуглеводи — 6.5 г, cолі — 1.1 г.
Спосіб приготування:
Спосіб приготування: покладіть продукт в деко, додайте соус за бажанням і готуйте в духовці при 200°С 30 хвилин, потім знизьте температуру до 110°С і готуйте 40-60 хвилин до готовності.
Час приготування залежить від особливостей кухонного обладнання, на якому готується страва.
З цим товаром купують